Läsarröster


Vill du veta vad andra tycker om böckerna?
Här nedan och på nästa sida hittar du över 130 omdömen.


Sagt om Ekens dotter


"Skaffa den! Läs den! Njut av den och låt dig fångas av den härliga berättelsen!"
Bokparet


”Nu har jag både skrattat och gråtit ända till sista sidan🥰

- Annika

Sagt om Eldens mörker


"Eld, inre styrka och visdom."

- Patricia på Goodreads


"Annah skriver fantasy som får en att vilja rädda världen, och naturen."

- @annorlundaforlag, Anna Jakobsson Lund

Sagt om Skugga över månen


"Annahs språk är trollbindande! Jag försvinner verkligen in i en helt annan värld när jag läser hennes böcker." 

- @bokdaling, på Instagram

LÄSARRÖSTER

I omvänd kronologisk ordning2024-06-08 Gudinnornas tid:


"Läste förresten ut Gudinnornas tid i morse. Det gick i ett nafs att läsa den. Riktigt bra bok 😃" - Anna Hallander2024-05-23 Gudinnornas tid:


"Annah Nozlin är fenomenal till att skapa förtrollande berättelser inom fantasy och magisk realism genren. Ni som ännu inte läst hennes tidigare böcker har en berikande bokskatt att ge er ut på äventyr med, eller för att söka reda på. Varför inte till Leksands medeltidsmarknad i helgen? ... ✨️🪔✨️
Författarens nya val av romangenre visar också på att hon är minst lika kompetent att skriva historiska romaner där #folktro och #gudinnedyrkan kommer till liv. Mycket känslodrabbande dramatik!
Boken är livligt gestaltad med korta kapitel där både troll och bortbytingar har en stor betydande roll. För övrigt är det en spännande historia från Dalarna 🧡 som författaren inspirerats av och format till en personlig och känslorik tolkning. Beundransvärt att lyckas skapa ett så pass trovärdigt och tidstroget persongalleri 👏👏
Gudinnornas tid har uppskattats här hemma som högläsningsbok ~ om kvällarna ~ och vi skulle gärna följa en fortsättning. Är det en möjlig önskan?
Tack Annah, än en gång, för att du skriver och delar med dig 🤗🤗 Ser som alltid fram emot vad det blir härnäst! 🤩” -

@rositasoderstrom, på Instagram2024-05-21 Gudinnornas tid:


"Dina böcker är helt fantastiska å Gudinnornas tid är helt magisk." - @forrestown, på Instagram2024-05-19 Ekens dotter:


”Recension av Ekens dotter av suveräna @annahnozlin
En spännande berättelse om en stark protagonist som går igenom otaliga tvister och konflikter genom sitt långa liv och som läsaren får följa från ung ålder. Det är en färgstark saga som berättas med excentriska karaktärer, tydlig antagonist och en stor gnutta kärlek. Författaren har skapat liv i en historia som omfamnar genom att berättas utan att läsaren behöver fundera. Det är medryckande och berättelsens framfart går från klarhet till klarhet. På det sättet som världen detaljeras upp samt hur atmosfärens ljuva dofter återspeglas lyckas författaren med det strålande att låta läsaren leva sig in i boken, att få ta del i dialogerna och miljön utan att inkräkta. Det här är en stark bok som fler bör läsa.

Tack @annahnozlin för en suverän läsning!
Betyg: 5/5” - @metalguy91, på Instagram2024-04-29 Gudinnornas tid:


”Nu har jag fått hem denna vackra bok! Jag vet redan att den är väldigt spännande och välskriven! En historisk fantasy av bästa sorten❣️🤩 Kan verkligen varmt rekommendera den … 💖” -

@astrid.w.ahlberg, på Instagram2024-04-25 Ekens dotter:


"Du minns mig nog inte, men jag köpte 'Ekens dotter' av Dig på biblioteket i Falun, och sa att jag aldrig läst 'fantasy', men alltid gillat sagor. Du ville att jag skulle höra av mig och berätta vad jag tyckte: UNDERBAR en helt fantastisk bok!" - Britt-Marie2024-04-09 Ekens dotter:


"Jag har läst hennes tidigare böcker flera gånger och de är kära favoriter. [...] Och har du inte läst Annahs tidigare böcker har du ljuvligt magisk läsning framför dig! [...] Ekens dotter är en förtrollande vacker historia, en lågmäld fantasy som är fullkomligt ljuvlig. Nu blir jag rentav sugen på att läsa om hela serien igen!" - @midnattsord, på Instagram2024-02-29 Ekens dotter:


"Nu har jag läst ut den och jag tyckte den var en av de bästa böckerna jag läst! Jag hade jättegärna velat att det fanns en bok till om Kel och hennes värld. Mest dåligt tyckte jag det var att [...] dog, det gillade jag inte! Jag funderar på att läsa böckerna om Mira men vet inte eftersom jag inte vill bli besviken på att det inte är samma sak som Ekens dotter. Hur tycker du att jag ska tänka? Tack för att du skriver så bra böcker!" -Tage2024-02-21 Gudinnornas tid, runor i aska och blod:


"Fastnade i handlingen direkt och hade svårt att sluta." - Anna, testläsare av provtryck